banner113

Kestelspordan geleceğe yatırım

banner106

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Alanya Kestelspor'dan hücuma bir takviye geldi. Mavi beyazlılar, genç satrafor Batuhan Kurt ile 2.5 yıllığına anlaştı

Kestelspordan geleceğe yatırım
19 Ocak 2021 Salı 12:49

banner108
banner238


Misli.Com 3. Lig 4. Grup'taki temsilcimiz Alanya Kestelspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 27 Ocak'taki Kozanspor maçı ile ligin ikinci yarısına başlayacak olan mavi beyazlılar, hücuma genç bir takviye yaptı. Amed Sportif Faaliyetler takımından Batuhan Kurt ile her konuda anlaşan Alanya Kestelspor yönetimi, oyuncuyu bonservisini de alarak transfer etti. Daha önce Beylerbeyi, Karabükspor, Batman Petrol ve Bayrampaşa formaları giyen genç golcü, son olarak Amed Sportif'te forma giydi. TFF 1. Lig'de 28, TFF 2. Lig'de 34, TFF 3. Lig'de de 13 maçta sahaya çıkan Batuhan, Türkiye Kupası'nda ise 7 maç oynadı. 

Alanya Kestelspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "1998 doğumlu genç yıldız Batuhan Kurt, Amed Sportif Faaliyetler ile yapılan görüşmeler sonucunda bonservisi ile alınarak 2.5 yıllığına kulübümüze kazandırılmıştır. Futbolcumuza ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun" denildi. 

Alanya Kestelspor'da bir de ayrılık yaşandı. Ali Eren Daşdemir ile yollarını ayıran Alanya Kestelspor Kulübü, "Takımımız oyuncularından Ali Eren Daşdemir ile karşılıklı görüşülerek yollarımız ayrılmıştır. Bu zamana kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonra ki futbol kariyerinde ve hayatında başarılar dileriz" açıklaması yaptı. 

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.