banner113

KESTELSPORUN ÜÇ PUANINI ÇALDILAR

banner106

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 19. haftanın açılış mücadelesinde Alanya Kestelspor, Aydın deplasmanında Kuşadasıspor'a konuk oldu.

KESTELSPORUN ÜÇ PUANINI ÇALDILAR
22 Ocak 2023 Pazar 15:45

banner108
banner238


 Kuşadası Özer Türk Stadı'nda oynanan mücadeleyi Kestelspor'un en yakın rakibi Iğdır bölgesi hakemi Engin Atmama, Selçuk Gökgöz ve Melih Tan hakem üçlüsü yönetti. Dengeli geçen mücadelenin ilk devrenin son dakikasında ev sahibi ekip Ali Öztürk ile 1-0 skor üstünlüğünü buldu ve devreyi de önde kapattı.

Maçın ikinci devresine etkili bir oyunla başlayan Alanya Kestelspor, 53. dakikada Emre Tosun ile beraberlik golünü buldu. Maçın ikinci yarısında Kestelspor'dan Yılmaz Basravi'nin attığı bir gol açık şekilde ofsayt olmadığı görülmesine rağmen anlamsız şekilde iptal edildi. İkinci devredeki iyi oyununu sürdüren ve rakibinden daha atak bir futbol sergileyen konuk ekip Armoni Alanya Kestelspor'da savunma oyuncusu Emre Tosun 90'ncı dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve uzaktan mükemmel bir şutla takımını 2-1 skor üstünlüğüne taşıdı. 

Emre'nin ikinci golünden sonra ev sahibi ekibin yedek kulübesinde ki teknik ekip ve futbolcular sahaya girip hakem Engin Atmaca'nın üzerine yürüdü. Sahanın karıştığı bu bölümde güvenlik güçleri ellerinde kalkan ile hakemi korumak için sahaya girdi. Güçlükle yatıştırılan olaylar sonunda hakemin maçı tatil etmesi beklenirken kendisine saldıran Kuşadasıspor teknik direktörü Bülent Ataman'a sadece sarı kart gösterebildi.

Olayların 90'ncı dakikada başlamasına rağmen hakem artı 9 dakika uzatma oynanmasını işaret etti. Uzatmalara 2-1 önde giren Kestelspor, iyi savunma yapmasına rağmen rakibin sert ve agresif oyununa hakem müsaate etti. Zaman zaman da faulleri es geçti. Karşılaşşmada gösterilen 9 dakikalık uzatma da tamamlanmasına rağmen hakem maçı oynatmaya devam etti. Maçı bir türlü bitirmeyen hakem 90+12. dakikasında ev sahibi ekibin karambolden gelen golün ardından maçın son düdüğünü çaldı. Mücadele 2-2 beraberlikle tamamlandı.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.