banner113

Kestelspor’un yeni teknik patronu Çağdaş Çavuş

banner106

Fahrettin Sayhan ile yollarını ayıran Alanya Kestelspor, yeni teknik direktör olarak Alanya’yı yakından tanıyan Çağdaş Çavuş ile anlaştı

Kestelspor’un yeni teknik patronu Çağdaş Çavuş
28 Haziran 2022 Salı 08:52

banner108
banner238

Alanya Kestelspor, yeni sezona yeni teknik direktörüyle başlayacak. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fahrettin Sayhan ile yolları ayıran Alanya Kestelspor, yeni teknik direktör olarak Çağdaş Çavuş ile anlaştı. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın ekibinde Alanyaspor'da da görev yapan Çağdaş Çavuş, yeni sezonda Alanya Kestelspor'un başarısı ile için çaba sarf edecek. Yeni Teknik Direktör Çağdaş Çavuş, Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaretinde imzayı attı.
Kulüpten yapılan açıklamada “Süper Lig’de Mesut Bakkal’ın uzun yıllar yardımcı antrenörlüğünü yapan, en son Kasımpaşaspor'da görev alan Hatayspor, Bursaspor, Alanyaspor, Gençlerbirliği, Kayserispor, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu, Slaiva Sofya takımlarında çalışan Çağdaş Çavuş hocamızla 3 yıllık sözleşme imzaladık. Hocamıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verildi. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.