banner113

Korkmaz: Alanya bir şehir olmuş!

banner106

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi'nde söyleşi konuğu oldu.

Korkmaz: Alanya bir şehir olmuş!
03 Aralık 2021 Cuma 09:05

banner108
banner238

Söyleşiye Alanya HEP Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gülbuğ Erol, Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın futbol kariyeriyle ilgili sunumla başlayan etkinlik, soru cevap bölümüyle devam etti. 

Alanyaspor'un diğer kulüplerden farkı nedir sorusuna şöyle cevap verdi: "Alanya bir şehir olmuş. Bu kulüp için çok büyük bir avantaj. Başkan da uzun süredir burada başkanlık yapıyor. Bir sistem vizyon oluşturmuşlar ve doğru işleyen bir düzen var. Tabii ki sistem içerisinde bazen hatalar oluyor. Doğru oyuncular transfer etmişler. Oyuncuarın burayı sahiplendiği aidet duygusuyla hareket ediyorlar. Yani oyuncu buraya geldiği zaman kendi evi gibi görüyor. Bunu yaşamak çok önemli bir şey. Bunu doğru bir şekilde yapmışlar. Tabi hep iyi transferler yapıyorlar. Daha önceki seneler çok daha iyiydi açık söylemek gerekirse. Mesela Bakasetas çok önemliydi. Merih vardı. Tzavellas çok önemliydi, Siopis gibi, Salih gibi. Ben geçen sene Alanyaspor'u izlerken şampiyonmu olacak diye düşünüyordum. Bu sirkülasyon aynı şekilde devam ettiği zaman buraya gelecek teknik direktörün de istikrarlı bir yönetim ve başkan olduğunu zaman çalışma alanı daha rahat oluyor." 

Radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz'ın görüntülü bağlantıyla konuk olduğu söyleşi, teknik direktörümüz Bülent Korkmaz'ın akademisyenler ve öğrencilerle fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.