banner113

Kulüp başkanlığını bıraktı!

banner106

Alanya Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz BAĞIŞLAR Mahmutlarspor başkanlığını bıraktığını açıkladı. 

Kulüp başkanlığını bıraktı!
14 Haziran 2022 Salı 00:52

banner108
banner238


Sosyal medya hesabından, " sağlık sorunlarım sebebiyle, 5 yıldır gururla yürütmekte olduğum Mahmutlarspor Kulüp Başkanlığı' nda görev değişikliği yaptığımızı siz değerli dostlarımla paylaşmak istiyorum " diyen Bağışlar, 
Gelinen bu noktada, bugün itibariyle, Alanya Belediye Başkanımız ile birlikte sağladığımız, her yıl sabit sahil büfesi geliri ve yeni spor merkezi inşaatımız ile Mahmutlarspor biz olmadan da yol alabilecek durumda. Her türlü baskıda da olsa biz misyonumuzu tamamladık düşüncesindeyim.Yeni başkanımız görev verirse her zaman desteğe hazırım.

Tüm yönetim kurulumuz, futbolcularımız, sponsorlarımız ve arkamda her daim desteğini hissettiğim ismini bile bilmediğim taraftar, herkese teşekkür ediyorum.
Kalın sağlıcakla.
açıklaması yaparak görevi bıraktığını belirtti .
Göreve geldiği yıl Mahmutlarspor' u şampiyon yaparak Süper amatör lige çıkartan ve 5 yıllık hizmet sürecinde Mahmutlar' a Alanya Belediyesi ile birlikte spor merkezi ve kalıcı gelir sağlayan Bağışlar' ın görevini bırakması taraftarlar tarafından görevi zirvede bıraktı olarak yorumlandı.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.