banner113

Levent Uğur: Hepimiz bu yörenin insanlarıyız

banner106

Antalya Süper Amatör Lig yine olaylarla gündemde. Kestel-Korkuteli maçında küfürlerle birlikte koltuklar havada uçuştu, yöneticilerin müdahalesi bile yetmedi

Levent Uğur: Hepimiz bu yörenin insanlarıyız
07 Şubat 2018 Çarşamba 11:31

banner108
banner238

Antalya Süper Amatör Lig'de (SAL) play-off'un ikinci haftası geride kaldı. Oynanan 3 maçta fileler 9 kez havalandı. Namağlup unvanlı Korkuteli, Kestel deplasmanında 4 golle boyun eğerken yenilmezlik unvanı da 17 hafta aradan sonra sona erdi. Lider Konyaaltı ise Finike deplasmanında 3 puanı tek golle aldı. Oynanan futboldan çok Kestel'de yaşanan olaylar haftaya damga vurdu.
AKREP 17 HAFTA SONRA
Kestelspor ile Korkutelispor, Milli Egemenlik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Korkuteli, 17 haftalık yenilmezlik unvanını Alanya'da bıraktı. 45+1'de Nezih Bayramoğlu'nun ayağından bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde giden Kestelspor'da diğer 3 gol 68, 86 ve 87'inci dakikalarında Metin Çalışkan'ın ayağından geldi. Maça skordan çok çıkan olaylar damga vurdu. Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur sahaya pet şişe ve bozuk para atılmamasına yönelik yoğun uğraş verirken, Kestelspor antrenörü Önder Karaveli ise rakip yedek kulübesine giderek destek amaçlı son 15 dakikayı Korkuteli antrenörü Bayram Kutlu'yla birlikte izledi.
'CEZA ÇIKACAK MI'
Kestelspor'u destekleyen taraftarların maç başından sonuna kadar antrenör Bayram Kutlu ve yedek kulübesinde bulunan futbolculara çok ağır küfürler ettiğini belirten Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Mesut Kurtoğlu "Geçen yıl da aynı şekilde bu tür çirkin olaylara maruz kaldık. Artık bu küfürlerden kurtulmamız gerekiyor. Özellikle birkaç yönetici yedek kulübesi arkasına geçerek olayları engellemeye çalışırken, başka bir grup taraftar ise olayları ateşledi. Olayları maçın gözlemcisi de izledi. Çıkacak sonucu hep birlikte göreceğiz" dedi.
TEDBİRLER ALINMALI
Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur ise "Bu holiganizmi hep birlikte bitirmemiz lazım. Yönetici olarak sıkıntılı anlar yaşıyoruz. Rakibimiz Korkuteli'yi bizzat biz konuk edip biz ağırladık. Birlikte yemek yedik. Hepimiz bu yörenin insanlarıyız. Millet eğlenirken, bizler harcadığımız paralarla rezillikler yaşıyoruz. Galibiyete sevinemedik. Futbolun bir anlamı kalmıyor. Federasyon yetkililerine buradan sesleniyorum. Artık müdahale edin ve ciddi yaptırımlar uygulansın. Aksi takdirde olaylar daha da vahim bir durum alacaktır" diye konuştu.
 

banner109

Etiketler; #levent uğur
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.