banner113

Maça hazırız!

banner106

Her türlü bakım ve onarımın Belediye’miz tarafından yapıldığı ve TFF Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Maça hazırız!
17 Haziran 2020 Çarşamba 09:34

banner108
banner238


BAHÇEŞEHİR OKULLARI STADYUMU’NDA 
DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Her türlü bakım ve onarımın Belediye’miz tarafından yapıldığı ve TFF Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda dezenfeksiyon çalışması yapıldı. 18 Haziran Perşembe günü 20.45’ te Aytemiz Alanyaspor ile Fraport –Tav Antalyaspor’un karşılaşacağı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçı için; müsabakaların daha sağlıklı bir biçimde gerçekleştirilmesi amacıyla TFF’ nin Covid-19 tedbirleri kapsamında maç öncesi stadyumda dezenfekte işlemi yapılmıştır.

Dezenfekte çalışmalarımız müsabaka saatine kadar devam edecek olup; Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor’un sahamızda oynayacağı süperlig maçlarında da hijyen koşulları sağlanacaktır. Maç alanında sporcu girişleri, protokol girişi, basın girişleri ve personel girişlerinde ateş ölçümü ve dezenfekte işlemi yapılacaktır.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.