banner113

.Menajer Polat: Bulut Fenerbahçe'ye, Davala Alanya'ya

banner106

Menajer Ali Polat, Galatasaray yardımcı antrenörü Ümit Davala ve Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Erol Bulut ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

.Menajer Polat: Bulut Fenerbahçe'ye, Davala Alanya'ya
10 Temmuz 2020 Cuma 15:55

banner108
banner238

Ali Polat, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Alanyaspor'un yeni teknik direktörünün Ümit Davala olacağını açıklayan Polat, "Ümit Davala aynı zamanda gurbetçi, bizim bulunduğumuz Mannheim bölgesine yakın. Ümit Davala kesin diyorum Alanyaspor'un kesin teknik direktörü olacak. Ümüt Davala, Alanyaspor'a hayırlı olsun" dedi.
 

"Erol Bulut yüzde 100 Fenerbahçe'de"

Polat, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü de açıkladı.

Polat, "Erol Bulut da Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Yüzde yüz... Tayfun Korkut'un da adı geçiyordu biliyorum ama Erol Bulut daha ağır bastı. Çünkü Erol Bulut, Yeni Malatyaspor'da ve Alanyaspor'da başarılı sezonlar geçirdik. Dinamik ve çalışkan biri. Fenerbahçe taraftarlarına hayırlı olsun. Benim bildiğim bu. Şu an çıkıp biriyle anlaşmadık diyebilirler çünkü lig henüz bitmedi" şeklinde konuştu.
 

Açıklamalarına devam eden Polat, "Ümit Davala yıllardan beri Fatih hocanın yanında çalıştı. Terim'in yanında iyi eğitim almıştır, iyi bir eğitim aldıktan sonra Ümit Davala da teknik direktörlük kariyerine adım atmak istiyor ve bence başarılı olur. Davala'nın Alanyaspor'u neden tercih ettiğini bilemem. Türkiye'de menajerler çok önemli. Oyuncuları ve hocaları istedikleri yere yönlendirebiliyor. Ben artık pırıl pırıl genç hocaları istiyorum. Yılardır aynı isimler dolanıyordu. Dinamik kendini geliştiren Kenan Koçak gibi üst düzey hocalar gelsin. Onları görmek isteriz. Kenan Koçak da çok iyi bir kadro kurdu ve şampiyonluğa oynayacak" diyerek sözlerini tamamladı.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.