banner113

Mesut Bakkal'dan hakem sözleri: "Yüreğimiz yanıyor"

banner106

Alanyaspor, Süper Lig 29. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından teknik direktör Mesut Bakkal konuştu.

Mesut Bakkal'dan hakem sözleri: "Yüreğimiz yanıyor"
14 Nisan 2018 Cumartesi 20:06

banner108
banner238
Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Yeni Malatyaspor maçının ardından hakemlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
"MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ"
Bugün bence maçın hakkı beraberlikti. İki takım da üretken olamadı. Özellikle ilk devre pozisyon yok desek yeridir. Yeni Malatyaspor'un attığı goldeki olayı biliyoruz. Ters topta golü yedik. Ancak ondan sonra da son 10 dakika takım biraz daha ayağa kalktı. Daha fazla istemeye başladık ve belki de bizi kümede bırakacak golü attık. 
"HAKEMLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUM AMA..."
90 dakikaya baktığınız zaman maçın hakkı beraberlikti. Bugün biz pek fazla üretemedik. Oyuncularım da bunun farkında. Çok sert oynayan bir rakip vardı. Şu anda kısmen yediğimiz golü seyredip de konuşuyorum. Yediğimiz golde el olduğu, Emre'nin penaltısının verilebilir olduğu söyleniyor. Göztepe ve Akhisarspor maçlarında verilmeyen penaltılarımız var. Bugün eğer gol else, ben son dakika golü atmasaydım bu takım küme düşseydi sorumlusu kim olacaktı? Orta hakem, yan hakeme bakıyor. Bunu söylerken utanıyorum ama Göztepe ve Akhisarspor maçlarındaki kararlar... Çok değerli hakemlerimiz var, çok da seviyorum hepsini. Ancak yüreğimiz yanıyor. O kadar üzülüyorum ki, tek tesellimiz son dakika attığımız penaltı oldu. 
"1 PUAN ALTIN DEĞERİNDEYDİ"
Bu oyuna 1 puan önemliydi. Benim için altın değerinde puan. Bu maçları böyle oynayıp puan alıyorsanız bazı şeyler iyi olacakt demektir. Yeni Malatyaspor'u da tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.