banner113

Obaköy Ortaokulu'nda Alanyaspor coşkusu

banner106

'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında Obaköy Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte turuncu yeşilli futbolcular Haydar Yılmaz, Efecan Karaca ve Birol Parlak öğrencilerle biraraya geldi. 

Obaköy Ortaokulu'nda Alanyaspor coşkusu
25 Mayıs 2017 Perşembe 17:05

banner108
banner238

Aytemiz Alanyaspor Kulübü ile Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerin 5'inci durağı Obaköy Ortaokulu oldu. Turuncu yeşilli futbolcular Haydar Yılmaz, Efecan Karaca ve Birol Parlak, etkinlik kapsamında öğrencilerle buluşarak imza dağıttı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan turuncu yeşilliler bol bol fotoğraf çektirdi. 
İmza törenine katılan Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu yaptığı konuşmada, "Şehrimizi Süper Lig'de temsil eden bu takım sizlerin ayağınıza gelmekten gurur duyar. Sizlerin de şehrinizin takımını desteklemeniz gerekir. Ürünlerimizi alarak projeye katkıda bulunduğunuzu gördüm. Hepinize teşekkür ediyorum. Takımımız bu şehri birleştiren bir unsurdur. Genç kardeşlerimizi de tribünlerde görmek bizlere onur verir" dedi. 

Okul Müdürü Fevzi Yetkin ise Alanya tribünlerinin Türkiye'ye örnek bir taraftar kitlesi olması olacağına inandığını kaydetti. Proje Yardımcısı Yusuf Yılmaz da yaptığı konuşmada öğrencilere projenin amacını anlattı. Etkinlik kapsamında turuncu yeşilli futbolcular öğrencilere imza dağıtarak fotoğraf çektirdi. Okul Müdürü Fevzi Yetkin ve Okul Aile Birliği tarafından başarılı 30 öğrenciye Aytemiz Alanyaspor forması hediye etti. 
Etkinliği Aytemiz Alanyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Uslu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Sportif Direktör Taner Savut da katıldı. 


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.