banner113

Özçelik: Kupada sonuna kadar gideceğiz

banner106

Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik, "Kura hayırlı olsun. İnegölspor ile eşleştik. Alt liglerde oynarken birçok kez karşılaşmamız oldu. Her iki takıma da başarılar dilerim. Kupada hedef, sonuna kadar gitmek" dedi.

Özçelik: Kupada sonuna kadar gideceğiz
04 Ekim 2019 Cuma 18:49

banner108
banner238
PUAN ALMAK İÇİN GİDECEĞİZ
Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda, TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor ile karşı karşıya gelecek olan Aytemiz Alanyaspor'da futbol şube sorumlusu Fahri Özçelik, kura çekimi sonrasında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçında puan almak istediklerini söyleyen Fahri Özçelik, "Lige iyi başladık. İyi puanlar topladık. Şu anda liderliğimizi devam ettiriyoruz. Bu hafta da Beşiktaş'la maçımız var. Beşiktaş ne kadar sıkıntıları olsa da Beşiktaş'tır. Oraya puan için gideceğiz. Zor maç olacak ama zaten ligde kolay maç yok" ifadelerini kullandı.

"BU SENE İLK 5'İN İÇİNDE YER ALMAK İSTİYORUZ"
L
igdeki iyi başlangıcın ardından hedeflerinin ilk 5 olduğunu açıklayan Özçelik, "Başlangıçlar önemlidir. Başlangıcı da çok iyi yaptığımız için bu sene ilk 5'in içinde olmak istiyoruz. Hedeflerimizde bu var. Avrupa'yı da hedefliyoruz. Planlanan
düzeyde de gidiyoruz. Önümüzde ne kadar zor maçlar olursa olsun, dediğim gibi ilk 5'in içinde yer almayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.