banner113

Papiss Cisse'den 'yeni macera' açıklaması!

banner106

Alanyasporlu Papiss Cisse, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada kendi yaptığı son röportajı yalanladı ve yeni maceralara açık olduğunu söyledi.

Papiss Cisse'den 'yeni macera' açıklaması!
13 Ocak 2020 Pazartesi 13:51

banner108
banner238


Alanyasporlu Papiss Cisse, "Alanyaspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok" sözlerini söylemediğini, kulüple toplantı yaptıklarını ve yeni maceralara açık olduğunu duyurdu.

Kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada son verdiği röportajı yalanladı. Twitter hesabından açıklama yapan Cisse, "Ben bu sözleri söylemedim. Kulübümle ilginç ve yapıcı bir toplantı yaptık ve ne yaptığımızı biliyoruz. Ben yeni maceralara açığım" ifadelerini kullandı.

Bir süredir Papiss Cisse'nin peşinde olan takımların Beşiktaş ve Fenerbahçe olduğu ve devre arası transfer döneminde Senegalli oyuncunun Alanyaspor'dan ayrılabileceği konuşuluyordu.

Alanyaspor'da 2. sezonunu yaşayan Papiss Cisse, iki sezonda turuncu yeşilli takımla çıktığı toplam 42 maçta 28 gol kaydetmişti. 35 yaşındaki isim Süper Lig gol krallığında bu sezon Trabzonsporlu Sörloth ile birlikte zirveyi paylaşıyor.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.