banner113

Rize'de Alanya alarmı 

banner106

ÇAYKUR Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, son haftada karşılaşacakları Alanyaspor maçında taraftarların takımlarını 90 dakika desteklemelerini istedi.

Rize'de Alanya alarmı 
01 Haziran 2017 Perşembe 15:28

banner108
banner238


Ligde haftalar öncesinden takıma küme düştü gözüyle bakıldığını ifade eden Metin Kalkavan, teknik heyet ve futbolcuların mücadeleyi hiçbir zaman bırakmadığını belirterek, Bursaspor'un yaşadığı puan kayıpları ile son maça gelindiğini söyledi. Ligde bir mucizeyi gerçekleştirmeye yakın olduklarını belirten Kalkavan şunları söyledi: 
"Aytemiz Alanyaspor maçını kazanacak güçte ve inançtayız. Bu maçı kazanarak rakibimizin durumuna bakacağız. Bursaspor'un puan kaybetmesi halinde ligde kalmayı garantileyeceğiz. Biz sahaya çıkıp maçı kazanacağız. Önce kendi işimize bakacağız. Burada en önemli konu taraftarın 90 dakika boyunca takımlarını desteklemesidir. Erken golde yiyebiliriz. Osmanlıspor maçında geriye düştük ama öne geçmesini bildik. O nedenle 90 dakika destek çok önemli. Geriye düşüldüğünde takımın motivasyonunu bozacak tepkilerden kaçınılmalı. Unutulmamalı ki maç 90 dakika ve her şey olabilir. Tam destekle maçı kazanarak kendi adımıza hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.
PRİM DOPİNGİ
Son haftalarda ortaya koyduğu mücadele ve aldığı galibiyetlerle ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyan Çaykur Rizespor'da yönetim futbolcularını primle ödüllendirdi. Osmanlıspor galibiyeti ile 20'şer bin lira prim dağıtılan oyunculara Aytemiz Alanyaspor maçının kazanılması ve ligde kalınması halinde ekstra pirim verilecek. Başkan Metin Kalkavan'ın futbolculara 'Aytemiz Alanya maçını kazanın, ligde kalırsak primi siz belirleyin' dediği öğrenildi.
EKSİKLER DÜŞÜNDÜRÜYOR
Çaykur Rizespor'da zorlu Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların yokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Sakatlığı bulunan Dhurgam İsmael ile Ali Yakoubi ve kart cezalısı olan Godfrey Oboabona ve Matıc Fink'in kadroda yer almayacak. Sakatlıktan yeni çıkan Özgür Çek'in de henüz hazır olmadığı belirtildi. Yeşil mavili ekip Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.  
TARAFTARLARDAN SEFERBERLİK
Çaykur Rizesporlu taraftarlar takımlarının kader maçı öncesi seferberlik başlattı. Sosyal medyada organize olan taraftarlar takımlarını kalan son 90 dakikada desteklemek için çağrılar yapıyor. Rize Belediyesi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de cuma günü takıma destek için kentte yürüyüş organizasyonu gerçekleştirecek. Hazırlatılan 'Sensiz olmaz' broşürleri de dağıtılarak taraftarların takımlarını zorlu maçta yalnız bırakmamaları isteniyor.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.