banner113

Sal'da son durum

banner106

SAL play-off’ta 4 hafta geride kaldı. Kestel ile Kınıkspor’un yenilmezlik unvanları sona erdi. Konyaaltı Belediyespor ise aradaki puan farkını 6’ya çıkardı

Sal'da son durum
21 Şubat 2018 Çarşamba 09:56

banner108
banner238
Dördüncü haftanın geride kaldığı Antalya Süper Amatör Lig'inde (SAL) Konyaaltı Belediyespor arayı açmaya başladı. Bu hafta meşin yuvarlak 14 kez ağlarla buluştu. Kestel ile Kınıkspor'un yenilmezlik unvanları son buldu. İkinci galibiyetini 4-1 skorla alan Korkuteli, aldığı 3 puanla zirvenin üçüncü ortağı oldu. Muratpaşa engelini 6 golle geçen Finike ilk galibiyetini aldı. Kestel ise deplasmanda Konyaaltı'ya 2 golle boyun eğerken ilk yenilgisini aldı.

İLK YARI DURDU İKİNCİ YARI VURDU
Haftanın debisi olarak bakılan Konyaaltı-Kestelspor maçında her iki ekibin sergilediği futbol vasatın üstüne çıkamadı. İlk 45 dakikada daha arzulu, daha mücadeleci görüntü çizen taraf konuk ekip Kestel'di. Maçın çaşitli bölümlerinde oyun üstünlüğünü ele geçirdiği dakikalarda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Konyaaltı'lı forvetler ilk yarıda tutuk futbol sergiledi. Seyir zevki vasatın üstüne çıkamayan ve ilk yarısının golsüz geçildiği müsabakanın ikinci yarısında daha derli toplu görüntü çizen ev sahibi Konyaaltı, 55. dakikada Serkan Ak ile gol perdesini açtı. Konuk ekip Kestel, geriye düşmesine rağmen sergilediği dirençli futbolla gol yollarında Nezih Bayramoğlu'yla net pozisyonları değerlendiremedi. Skor avantajının vermiş olduğu rahatlıkla geriye yaslanmayı tercih eden Konyaaltı, oyunu rölantiye almasına rağmen maçın 83'üncü dakikasında yakaladığı kontratakta Zafer Sever ile ikinci golü buldu: 2-0.

TARAFTAR SAHAYA İNDİ
Konyaaltı-Kestel müsabakasında skorun 2-0 ev sahibi ekip lehine olmasıyla birlikte tribünden sahaya atlayan bir taraftar Konyaaltı'lı futbolcuya sarılarak sevgi gösterisinde bulundu. Güvenlik görevlilerinin müdahale etmesiyle tribüne gönderilen taraftarın ardından maç kaldığı yerden devam etti.

FİNİKE'DEN 'ALTI' PATLAR
Sahasının bakımda olması nedeniyle Kumluca İlçe Stadı'nda oynanan Finike-Muratpaşa karşılaşması, baştan sona Finike'nin üstünlüğüyle geçti. Karşılaşmanın 3. dakikasında Olcay Meydan'la gol perdesini açan Finike, ikinci golünü 24. dakikada Cenk Usta ile buldu. İlk yarısının 2-0 Finike'nin üstünlüğüyle geçen maçın ikinci yarısında günün başarılı isimlerinden Olcay Meydan takımı ve kendisi adına ikinci golüne 55. dakikada imza attı: 3-0. Farkın 3'e çıkmasıyla oyundan kopan Muratpaşa, 60. dakikada Sercan Çeliker, 68 ve 88. dakikalarda Cenk Usta'nın gollerine engel olamadı ve karşılaşmayı 6-1 kaybetti. 81. dakikada Aytekin, Muratpaşa'nın tek golüne imza atan futbolcu oldu. Finike'nin üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın 66. dakikasında Muratpaşa'dan Ömer Tepeli, kırmızı kart gören futbolcu olurken, aldığı ilk galibiyetle puanını 5'e çıkaran Finike, puan sıralamasında bir basamak yükseldi.

 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.