banner113

Salih Uçan "Maçtan sonra futbolculara sallıyordu"

banner106

Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Salih Uçan, FutbolArena’nın takipçilerinin sorularını yanıtladı. Futbol yaşamına dair samimi açıklamalarda bulunan Salih, çalıştığı en kötü teknik direktörün ise Advocaat olduğunu söyledi

Salih Uçan "Maçtan sonra futbolculara sallıyordu"
10 Ocak 2020 Cuma 15:52

banner108
banner238
Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Salih Uçan, Antalya kampında FutbolArena takipçilerinin sorularını yanıtladı. Salih, çalıştığı en iyi ve en kötü teknik direktörler sorusuna, “En kötü teknik direktör olarak Advocaat'ı söyleyebilirim. Çok yaşlıydı. İşini salmış, bırakmış gelmiş gibiydi. Antrenmanlarda çok fazla profesyonel değildi. Maçtan sonra sadece futbolculara sallıyordu. 1 gün sonra hiçbir şey olmamış gibiydi. En iyisi olarak Fatih Terim, Spaletti, Aykut Kocaman ve Erol Bulut olarak söyleyebilirim” şeklinde bir açıklama yaptı. 
Futbolcu olmasaydı ne olurdu şeklinde gelen soruya ise “Marmaris'te oldum. Deniz çocuğuyum. Deniz ile ilgili bir şeyler olabilirdi” diye yanıt verdi. Ersun Yanal'ın göreve gelmesinden sonra Fenerbahçe’de neden forma şansı bulamadığı da sorulan Salih, “Ersun hoca tecrübeli oyuncularla yola devam edeceğini söylemişti o sene” diye yanıt verdi. 
‘KEŞKE GİTMESEYDİM’
Son olarak kariyerinde pişman olduğu bir şey olup olmadığı sorulan Salih, “Sion'a gitmemeliydim. Fenerbahçe'de iyi bir kamp dönemi geçirmiştim ve kalmak istiyordum. Daha fazla forma şansı bulmak adına git şeklinde baskı oluştu. Gitmesem daha iyiydi” şeklinde konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.