banner113

Sergen Yalçın'dan flaş açıklama...! Gidecek mi kalacak mı?

banner106

Alanyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, 1-1 sona eren Başakşehir maçı sonrası ayrılık sinyalleri verdi.

Sergen Yalçın'dan flaş açıklama...! Gidecek mi kalacak mı?
25 Mayıs 2019 Cumartesi 10:20

banner108
banner238
Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında deplasmanda Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, istedikleri kadroyu kurmaları halinde gelecek sezon da takımla yola devam etmek istediğini söyledi. 
Sergen Yalçın, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında, "Yönetimimizle bir görüşme yaptık. Herhalde bir görüşme daha yapacağız. Şu anda bir şey söylemek zor. İstediğimiz hedef kadroyu kurabilirsek tabii ki Alanyaspor ile devam etmek isteriz. Ama belki yönetim farklı düşünebilir. Bekleyip göreceğiz." şeklinde konuştu.
Karşılaşmayı da değerlendiren Yalçın şunları söyledi:
"Son maç olmasına rağmen, puan olarak ihtiyaç olmamasına rağmen bugün iki taraf da iyi mücadele etti. Gidip gelen bir oyun oldu. Oyunu kazanabilirdik ama maalesef ligin ikinci yarısında gol kaçırma tablosunda bir numaraya çıkarız. İnanılmaz pozisyonlar kaçırıyoruz. Bizim gibi takımın bu kadar gol kaçırmaması lazım. Bu da bizim daha iyi yerde olmamızı engelledi. Ama Alanyaspor ligi iyi yerde bitirmiştir. Ailemizden birini kaybettik ama oyuncularımız iyi karakter ortaya koydular, hepsine teşekkür ederim. Yukarıya hedef koyabiliriz diye düşündük ama son 1 aylık süreç istediğimiz gibi olmadı. Yönetime, taraftara çok teşekkür ederim, bizimle çok ilgilendiler." 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.