banner113

Sergen Yalçın top başı yaptı

banner106

Alanyaspor, yeni teknik direktör Sergen Yalçın gözetimindeki ilk antrenmanını dün akşam tesislerde yaptı.

Sergen Yalçın top başı yaptı
15 Kasım 2018 Perşembe 08:48

banner108
banner238
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda çift kale maçla devam etti. Antrenman esneme hareketleriyle sona erdi. Milli takım kamplarındaki futbolcularımız Merih Demiral, Djalma Campos ve Junior Fernandes ile sakatlığı bulunan Barış Başdaş ve Mbilla Etame antrenmana katılmadı. 


Teknik Direktör Sergen Yalçın, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Aytemiz Alanyaspor'da görev aldığı için mutlu olduğunu söyledi. Kendisiyle birlikte takımda yeni bir dönemin başladığını belirten Yalçın, "Futbolcularla birlikte umuyorum ki iyi bir sezon geçireceğiz. Geçen hafta kaybedilen bir maç var. Çok girmek istemiyorum ama bizim dışında bir maçtı. Olabilir, bu tür müsabakalar kazanılabilir veya kaybedebilir. Büyük maçlar her zaman zordur ama bundan sonraki süreç bizimle beraber daha farklı geçecek. Özellikle hem oyun anlamda bazı değişiklikler yapmak gerekecek" dedi. 
Başarılı olmak ve iyi bir performans sergilemek istediklerini dile getiren Yalçın, "Bunun için çalışmamız lazım. Önümüzde oynayacağımız maça 10 günlük bir süreç var. Oyuncularla çalışma ve birlikte olma imkanı bulacağız. Umarım önümüzdeki haftayla beraber iyi bir başlangıç yaparız” diye konuştu. 
Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında sahamızda oynayacağımız Kayserispor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Yalçın şunları söyledi: "Kolay maç diye bir şey bu ligde yok. Bu ligde oynanacak bütün müsabakalar zor. Herkes çok mücadele ediyor ve maçlara iyi hazırlanıyor ama içerde oynamamız bizim için bir avantaj. Oyuncularla beraber iyi hazırlanıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şuanda hedef koymak için çok erken. Pozisyonumuz belli ligde. Biraz ligin alt tarafındayız ama ciddi bir puan farkı yok yani bunu iyi skor ve iyi bir mücadelelerle telafi edebiliriz. Biraz oynayalım ve maç kazanalım hedefi ondan sonra koyarız.”
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.