banner113

Şimşek güle oynaya!

banner106

Malatyaspor maçına hazırlanan Alanyaspor’un antrenmanında futbolcular çok keyifliydi. Cisse ve Isaac Sackey’in neşesi takımı coşturdu

Şimşek güle oynaya!
11 Nisan 2019 Perşembe 09:20

banner108
banner238
Aytemiz Alanyaspor bu hafta deplasmanda oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın'ın gözetiminde yapılan antrenman neşeli görüntülere sahne oldu. Toplu halde koşu ile başlayan antrenmanda 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular çalışmayı 3'lü turnuva ile tamamladı. Turnuvada Cisse ve Isaac Sackey'in ilginç sevinç hareketleri çalışmaya renk kattı.

EROL BULUT ÇEKİNİYOR
Turnuvayı kazanla takımın ortaya koyduğu görüntüler turuncu yeşillilerde morallerin yerinde olduğunu gösterdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Cenk Ahmet ve Fernandes katılmazken, daha önce sakatlığı bulunan Joel Obi ve Coulker ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Öte yandan Malatyaspor'un hocası Erol Bulut; Alanya maçı için "İyi bir çıkışları oldu. Onlar da 37 puanda. Zor bir maç olacak ama biz kesinlikle hafta sonu 3 puan almak istiyoruz" dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.