banner113

Tarihi gece!

banner106

Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor ile Türkiye Kupası Final maçında bu akşam karşı karşıya gelecek. Turuncu yeşilli takım kuruluşundan bu yana ulaştığı en önemli sportif başarıyı kupayla taçlandırmak istiyor.

Tarihi gece!
29 Temmuz 2020 Çarşamba 08:29

banner108
banner238
Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor, 58’nci Türkiye Kupası için karşı karşıya gelecek. Saat 21:30’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz yaparken, Ali Şansalan ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşma ATV’den yayınlanacak. 
TAKIMLARDA EKSİK YOK
Karşılaşma için son hazırlıklarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaparak maç saatini beklemeye başlayan Aytemiz Alanyaspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Aynı şekilde Trabzosnpor’da da sakat ve cezalı oyuncu yok. 
2’NCİ DEFA OLİMPİYAT’TA FİNAL
Aytemiz Alanyaspor, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ikinci defa bir final maçına çıkacak. Turuncu yeşilli takım  o dönem için de sportif anlamda en büyük başarısı olarak 1’nci lige yükselme play off final maçında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Hatayspor ile karşı karşıya gelmişti. 31 Mayıs 2014 tarihinde oynanan karşılaşmanın normal süresi ve uzatmaları 0 – 0 sonuçlanmış, Alanyaspor penaltı atışları sonrasında 1’nci lige yükselen takım olmuştu. 2’nci lig ve birinci ligde play of finali heyecanı yaşayan Alanyaspor, bu liglerde oynadığı final maçlarında da hiç yenilmeme özelliğini taşıyor. 
KUPADA İLK RANDEVU
Alanyaspor ve Trabzsonspor tarihlerinde Süper Lig dışında hiçbir resmi organizasyonda karşı karşıya gelmedi. Sadece Süper Lig’de karşılaşan 2 takım arasındaki rekabette ise Alanyaspor’un üstünlüğü göze çarpıyor. Süper Lig’de oynana 8 maçta Alanyaspor 4 galibiyet alırken Trabzonspor 2 galibiyet alabildi. 2 Maçta takımlar birbirine üstünlük sağlayamazken Alanyaspor’un 13 golüne Trabzonspor 8 golle yanıt verdi. 
CİSSE VE SÖRLOTH
İki takımın da hücum oyuncuları performanslarının zirvesinde. Trabzonspor adına Sörloth, Alanyaspor adına da Papis Cisse sahadaki en büyük gol silahı olacak. Trabzonspor ile Alanyaspor arasında bu sezon oynanan maçlarda bordo-mavililerin golcüsü Alexander Sörloth gol atma başarası gösteremedi. Norveçli oyuncu Süper Lig'de gol atamadığı 4 takımdan biri olan Alanyaspor'un kalesini bu kez Ziraat Türkiye Kupası'ndan oynanacak olan final maçında sarsmak için mücadele edecek. Cisse ise Alanyaspor forması ile 4 maçta Trabzonspor filelerine 3 gol göndermeyi başardı. – Burak Gül-Gerçek Alanya

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.