banner113

Ülke futbolunun yüz karası Ahmet Ağaoğlu!

banner106

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alanyaspor'u mağlup edip Türkiye Kupası'nı kazandıkları maçta Sörloth'un attığı golün ardından olay yaratan bir hareket yaptı

Ülke futbolunun yüz karası Ahmet Ağaoğlu!
30 Temmuz 2020 Perşembe 08:34

banner108
banner238

Ziraat Türkiye Kupası finalinde TrabzonsporAlanyaspor'u 2-0 mağlup ederek kupaya uzandı. 90+10. dakikada Sörloth attığı golle skoru 2-0'a taşıyarak maçın sonucunu ilan etti.

Bu golün ardından yayıncı kuruluş protokol tribününü ekrana yansıttı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gol sevinci sırasında çok konuşulacak bir hareket yaptı. Sosyal medyada konu gündem olurken, Ağaoğlu spor camiasından büyük tepki gördü.
www.mansetalanya.com internet haber portalı sahibi Hüseyin Kalaycı sosyal medya hesabından Ağaoğlu'na "Golden sonra malum şahsın yaptığı hareket tam ona yaraşır bir hareketti. Rezil! Yıllardır kupa görmemiş, Alanyaspor gibi mütevazi bir takımdan kupa aldım diye hareket çekiyor. Bu ve bunun gibiler ülke futbolunun yüz karasıdır....Daha önce tribünden sahaya inerek adam kovalayan trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu'nun golden sonra yapmış olduğu el hareketi neden bu kadar tartışılıyor anlamadım. Agaoglu kendisine yakışanı yapmış.Tebrik ederim.!;)))

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.