banner113

Var mı artıran...!

banner106

Alanyaspor ile Emre Akbaba’nın yolları ayrılıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir yıldız futbolcuyu istiyor ama son söz Alanyaspor yönetiminin

Var mı artıran...!
18 Temmuz 2018 Çarşamba 08:21

banner108
banner238
'da oynadığı futbolla milli takıma kadar yükselen Emre Akbaba yuvadan uçuyor. Turuncu yeşilli ekiple devam etmeme isteğini teknik ekibe ve yönetimine bildiren Emre Akbaba'yı isteyen birçok kulüp var. Şampiyonluk adayı olan kulüplerin en çok istediği futbolcuların başında gelen Emre Akbaba için son söz Alanyaspor'da. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Emre için gelen en iyi teklif değerlendirilecek.

İSTANBUL KAPIŞMASI
 anlaşmaları bulunduğu için futbolcu satmadan bonservis bedeli ödeyemeyecek olan Galatasaray ve Fenerbahçe takas öneriyor. Bu noktada Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın da fikri alınıyor. Ancak Alanyaspor yönetimi takasa çok sıcak bakmıyor. Aynı sorunla boğuşmasına rağmen Tosic'i 4.5 milyon euro'ya Çin'e satan Beşiktaş bu transferde iki rakibinden bir adım önde. Maddi anlamda sorunu bulunmayan Başakşehir ise lu rakiplerine göre daha avantajlı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.