banner113

'VİCDANLAR YARALANDI'

banner106

Armoni Alanya Kestelspor'un olaylı geçen ve Kuşadasıspor deplasmanıyla ilgili başkan Levent Uğur'dan açıklama geldi.

'VİCDANLAR YARALANDI'
22 Ocak 2023 Pazar 15:48

banner108
banner238

Uğur, "Deplasman da oynadığımız ve 2-2 sonuçlanan Kuşadasıspor müsabakası hafta içi yaşananlar ve bugün saha içinde yaşanan trajikomik hakem kararları, başrollerini hakem triosunun oynadığı tiyatro ve skeçler vicdanları yaralamıştır" dedi. 

Armoni Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur'un açıklaması:  "Maçın başından itibaren hemen hemen her atağımız faul yada ofsayt kararları ile kesilmiş; akan oyunda ilk yarıya +2 dakika uzatma verdiği halde 5 dakika uzatmış ve faul ile uzaktan yakından alakası olmayan pozisyonda, pozisyon yaratıp 1-0 geriye düşmemize sebep olmuştur. Maçın ikinci yarısında net golümüzü ofsayt gerekçesiyle iptal etmiştir. Görüntüde sabit olup; yan hakem dikkat ederseniz köşe çizgisine kadar inip ondan sonra anlamsız bir şekilde kendi kalesine yakın dört Kuşadasıspor ‘lu oyuncu olmasına rağmen ofsayt bahanesi ile net golü komik bir şekilde iptal etmiştir. Ve yine görüntülerde sabit olmak üzere 89. Dakikada Oyuncumuz Emre Tosun’un 30 metreden attığı golle 2-1 öne geçmemiz akabinde tribünden sahaya atlayan yardımcı hoca ve sahada hakemi kovalayan, fiziki müdahalede bulunan (Hakemin boğazını sıkıp, tekme savurma ) rakip takım hocası ve kaptanının yakalamaca oyunu oynadıklarına şahit olduk. 

Sahaya giren Çevik Kuvvet Ekipleri hakemi kurtardı. Sevgili hakem arkadaşımız Engin Atmaca ve triosu soyunma odasına gitmek yerine boğazını sıkan ve sahada kendisini kovalayanları sarı kartla geçiştirip, sahaya atlayan yardımcı hocayı kırmızı ile attı. Müsabakaya +9 dakika uzatma verdi. Buna rağmen maçı bitirmedi 14 dakika oynattı. Bu defada +12 de golü yedik ve müsabaka 2- 2 sona erdi. 

Bir nevi artık her müsabaka arkası bir periyot daha oynuyoruz. Rakiplerinin onda bir bütçeleri ile her sene yetiştirdiği oyuncuları, cesaret edip oynatıp satan, Türk Futboluna kazandırdığı genç oyuncular ile marka olmuş kulübümüz her türlü olumsuzluğa ve engellemelere rağmen çizgisinden vazgeçmeyecek, yetiştirici misyonuyla doğru bildiği yolda dürüstçe dimdik yine bu ülkenin gençlerine güvenerek, Milletinin çocuklarıyla elele ve cesur bir şekilde yoluna devam edecektir."

banner109

Etiketler; #levent uğur
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.