banner113

Yalçın: "Gerekiyorsa transfer yapacağız"

banner106

Takıma devre arasında takviye yapılıp yapılmayacağına yönelik bir soruya Yalçın, henüz yönetimle tam anlamda bir toplantı yapmadıklarını aktardı.

Yalçın: "Gerekiyorsa transfer yapacağız"
05 Aralık 2018 Çarşamba 08:51

banner108
banner238

Transfer planları ve düşüncelerinin olduğunu kaydeden Yalçın, şöyle konuştu:
"Bir şeyler yapmak istiyoruz. Birkaç oyuncu katmak istiyoruz. Şu anda araştırma içerisindeyiz. Yönetimle toplantı yapmadık. Önümüzde daha birkaç haftalık süreç var. Bu süre bizim için test olacak. Ne yapabiliriz, Alanya'yı nasıl güçlendiririz? Biliyorsunuz, ligin ikinci yarıları, birinci devreye göre daha zordur. İkinci yarıda mutlaka güçlü bir şekilde sahada olmamız lazım. İyi bir devre arası kampı ve sahada güçlü bir Alanyaspor olması lazım. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Gerekiyorsa transfer yapacağız."
"Ligde 3 puan almak herkes için zor"
Aytemiz Alanyaspor'un son iki maçta bireysel hatalardan goller yemesine yönelik bir soruya ise Yalçın, bugünkü bireysel hatanın oyunun rahatlığından geldiğini söyledi.
Bireysel hata konusunda hassas olduklarını vurgulayan Yalçın, "Oyuncularla konuşuyoruz. Maç kazanıp, kaybedebiliriz. Hatalar da olabilir ama biz, en az hata yapan takım olmak istiyoruz. Maçları kazanmak kolay değil. Ligde 3 puan almak herkes için zor. Ne kadar az hata yaparsak o kadar puan toplarız. Bu hataları minimuma düşürmemiz lazım. Bu hataları yapmazsak ligin devamı bizim için daha iyi olur diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.