banner113

Yere göğe sığdıramadılar!

banner106

Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Efecan Karaca, Ceyhun Gülselam ve Salih Uçan, Teknik Direktörleri Erol Bulut için övgü dolu sözler sarfetti. 

Yere göğe sığdıramadılar!
12 Ocak 2020 Pazar 13:29

banner108
banner238

KARACA: HOCAYA GÜVENİYORUM
Efecan Karaca: Ben Erol Hoca’yı 8 sene evvel Kartalspor’dan tanıyorum. Orada yardımcı hocalık yapıyordu. Çok düzgün karakterli ve taktik anlamında da çok üst düzeyde diyebilirim. Kendini her anlamda geliştiren bir kişi. Bu da sahaya yansıyor. Alanyaspor ilk defa birinci devrede 29 puan yaptı. Bu anlamda Erol Hoca gerçekten iyi bir teknik direktör. İnşallah ikinci yarıda daha iyi puan toplarız. 31 puan toplarsak 60 puan yapıyor bu benim kendi hedefim. Takıma ve hocaya güveniyorum. 
4 ATIP 3 YİYEN TAKIMDIK
Daha toplu ve kompakt bir oyunumuz var. Alanyaspor eskiden daha dağınık 4 atıp 3 yiyen bir takımdı. Şimdi daha kompakt oynayan, daha sistemli oynayan bir takım. Biliyorsunu Galatasaray’dan sonra en az gol yiyen ikinci takımız. Gol yollarında da gayet etkiliyiz. En çok gol atan ilk 5 takım arasındayız. Bu bağlamda Erol Bulut’un iyi teknik direktör olduğunu istatistikler de gösteriyor diyebilirim.
GÜLSELAM: HOCA DEĞİL ARKADAŞ
Röportaja gelmeden evvel hocamızla beraber yemekten sonra çay içiyorduk. Gerçekten bir hoca değil arkadaş gibi davranıyor bizlere. Bu da futbolcu için önemli. Hocaya söylemek istediklerini rahat ifade edebiliyor. Futbola gelirsek gerçekten iyi hoca. Ekibi de çok sağlam ve bu da bize yansıyor. Analiz olsun, idmanlar olsun, taktik olsun bunlar bize iyi anlamda yansıyor. Biz de onun isteklerini maçta sahaya yansıtmak istiyoruz tabi ki. Dediğim gibi hepimiz mutluyuz şu an.
EN BÜYÜK SEBEP BULUT OLDU
Alanyaspor'u teknik direktör Erol Bulut nedeniyle tercih ettiğini belirten Salih Uçan, "Erol hoca ille bir görüşme gerçekleştirmiştik. Beni Alanya'ya çağırmıştı. O zaman da transfer teklifleri vardı. Erol hoca, 'Salih bir Alanya'ya gel' dedi. Öncesinde bir konuştuk sonrasında zaten imzalar atıldı. Alanya'yı tercih etmemdeki en büyük sebep Erol Bulut diyebilirim" ifadelerini kullandı.
EROL HOCA ÇOK TUTKULU
Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut hakkında konuşan Campos, “Erol hoca tutkulu bir hoca. Takıma kattıkları şüphesiz. Bunu numaralarla görebiliriz. Çok gol attık, az gol yedik. İyi bir konumdayız, iyi bir puan topladık. Hocanın iyi bir stili var. Gözle görülür katkıları var hem bizim hem kamuoyu tarafından” ifadelerini kullandı.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.