banner113

Yücel: Ahilik kurallarına uyalım

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’nde restoran işletmecileri ile bir araya geldi. 

Yücel: Ahilik kurallarına uyalım
15 Mayıs 2018 Salı 16:03

banner108
banner238
Esnafların sorunlarını dinleyen ve turizm sezonunda düzenin bozulmaması ile ilgili uyarılarda bulunan Başkan Yücel, “Kentimize gelen misafirlerimizin Alanya’dan memnun bir şekilde ayrılması için ahilik kurallarına uyalım” dedi.
İSTİŞARELER DEVAM EDİYOR
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, turizm sezonuyla ilgili çeşitli mesleklerden esnaf gruplarıyla yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, son olarak Mahmutlar Ek Hizmet Binasında restoran işletmecileriyle bir araya geldi. Meclis Üyesi Garip Kodal’ın da yer aldığı toplantıda Başkan Yücel, Mahmutlar esnafının sorunları ve talepleri dinledi. Turizm sezonu ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda yeni sezonda güvenlik, huzur ve düzenin sağlanması için dikkat edilmesi gereken hususlar görüşüldü. 
BU SEZON ÇOK İYİ GEÇECEK
Bu yıl turizmde rekor bir artış beklendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Yücel, “Bu sezon çok iyi geçecek. Çok yoğun bir talep var. Şimdiden geçen yıllara göre %43-%45 oranında artış var. Kentimize gelecek misafirlerimizi güler yüzlü ve misafirperverce ağırlamak hepimizin görevi.  Yerli ve yabancı misafirlerimizi, memnun olarak şehrimizden gönderebilirsek en iyi tanıtımı yapmış oluruz. Bu nedenle ahilik kurallarından ayrılmayalım.” dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.