banner113

80 BİN TL ALACAK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

banner106

Alanya’da eski ortağı Sadettin Aktaş’ı boynundan bıçaklayarak öldüren ve otobüsle kaçarken Okurcalar'da polis tarafından yakalanan Utku A. adliyeye sevk edildi.

80 BİN TL ALACAK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
05 Temmuz 2022 Salı 15:26

banner108
banner238

Saray Mahallesinde market işleten Sadettin Aktaş ile eski ortağı Utku A. arasında iş yerinde başlayan tartışma kavgaya dönüştü.  avgada Utku A., Aktaş’ı boynundan bıçaklayarak kamera kayıp cihazını da alıp olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Aktaş’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Aktaş doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
80 BİN TL ALACAĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şahısın Alanya Otogarı’ndan otobüse binerek Antalya’ya doğru gittiğini tespit etti. Otobüsü takip eden ekipler Okurcalar Mahallesi’nde durdurarak şüpheli Utku A.’yı gözaltına aldı. Şüpheli gece saatlerinde getirildiği Emniyette verdiği ifadesinde, kendisinin marketin eski ortağı olduğunu ve 80 bin TL alacağı kaldığını, alacağını istemek için markete gittiğini ve Sadettin A. ile aralarında meydana gelen kavga sırasında olayın gerçekleştiğini beyan ettiğini iddia etti. Şüpheli Utku A. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi. Şüpheli adliye girişinde gazetecilerin ‘Pişman mısınız?, Neden otobüsle kaçtınız?’ sorularını ise yanıtsız bıraktı. Utku A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.