banner113

Ağabeyinin öldüren kardeş tutuklandı

banner106

Alanya'da ailevi sorunlar nedeniyle kavga ettiği ağabeyini av tüfeğiyle öldürüp, yeğenini de yaralayan kişi, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağabeyinin öldüren kardeş tutuklandı
18 Ocak 2021 Pazartesi 09:15

banner108
banner238

Olay, Cumartesi akşam saat 22.00 sıralarında Oba Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Aynı binada oturan Adem A. (36), ağabeyi Mehmet A. (48) ve yeğeni Cüneyt A. ile ailevi sorunlar nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Adem A. av tüfeğiyle ateş açtı. 
Tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan Mehmet A. karın bölgesinden yiğeni Cüneyt A. ise sol kolundan yaralandı. Silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralılar, ALKÜ'ye götürüldü.

Jandarma ekipleri, Adem A.’yı ise av tüfeğiyle beraber evinde yakalayarak gözaltına alındı. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Mehmet A., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, yaralı olan yiğeni Cüneyt A.’nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Mehmet A.’nın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Gözaltına alınan Adem A. karakoldaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliye'de tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.