banner113

Ak gençlik yaşlıları gençlerin mekanı olan Cafe Coppanna'da ağırladı

banner106

Ak Parti Alanya Gençlik kolları üyeleri, 1 ekim dünya yaşlılar günü dolayısıyla gençlerin büyük rağbet ettiği Alanya Cafe Conpanna'da ağırladı

Ak gençlik yaşlıları gençlerin mekanı olan Cafe Coppanna'da ağırladı
30 Eylül 2019 Pazartesi 20:57

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun yeni yönetimi ile birlikte çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal projelerle Alanya’da fark yaratan gençler yaşlıları da unutmadılar. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesi ile Alanya Huzurevi sakinlerini unutmayan gençler, yaşlı vatandaşlarımız ile yemekte bir araya geldiler. Alanya Cafe Conpanna’da gerçekleşen yemeğe AK Partili gençler ve Alanya Huzurevi sakinleri geniş katılım gösterdiler. Oldukça neşeli bir ortamda geçen yemekte gençler ve yaşlılar bol bol sohbet ettiler.

Yaşlı vatandaşları her zaman hatırlamalarının gerektiğini belirten Başkan Yeniacun, “Onlar bizim dedelerimiz ve atalarımız. Ak Gençlik olarak bugüne kadar hep yanlarında olduk ve her fırsatta onlarla buluştuk. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü öncesi de kendileri ile bir yemek programında bira araya gelerek güzel bir program gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Tüm yaşlılarımıza da sağlıklı birer ömür diliyorum.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.