banner113

Ak Kadınlar, suyun önemine dikkat çekti!

banner106

Ak Parti Alanya Kadın Kolları pazar günü 21.30 sosyal medya hesaplarında hashtag çalışması yaparak suyun önemine dikkat çekti.

Ak Kadınlar, suyun önemine dikkat çekti!
22 Mart 2021 Pazartesi 12:30

banner108
banner238

Paylaşımlara Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun ve Ana Kademe, Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri destek oldu. Antalya İl Başkanlığı ve 18 İlçe Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleride şahsi hesaplarından paylaşım yaparak destek oldu.


Başkan Güvenç,"Su bütün canlılar için yaşam demektir.Günlük hayatta susuzluğumuzu gidermekten kişisel ve yaşam alanlarının temizliğine kadar pek çok farklı konuda ihtiyaç duyduğumuz suyumuz günümüzde iklim değişikliği, kuraklık ve aşırı kullanım sebebiyle tehlike altındadır.Dolayısıyla ev içerisindeki su tüketimimiz konusunda bilinçli olmamız büyük önem taşıyor. Gelecek nesillerin büyük su sorunları ile karşılaşmaması için özellikle temizlik rutinlerimizde suyu en makul şekilde kullanmalıyız. Allah'ın bizlere en büyük lütfu,hayat kaynağımız suyu tasarruflu kullanmak ve su kaynaklarını korumak hepimizin görevidir.
Dünya Su Günü vesilesi ile Ülkemizde ve tüm Dünya'da su israfına karşı bilincin artmasını diliyorum." dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.