banner113

Alaaddin Keykubat kolejinde muhteşem festival!

banner106

Alaaddin Keykubat kolejinde muhteşem festival!
11 Haziran 2019 Salı 21:30

banner108
banner238

Yıl boyunca birbirinde farklı projelere imza atan Alaaddin Keykubat Koleji yine bir farkındalık gerçekleştirerek AKK Bahar Şenliği kapsamında The Vox grubunu okul kampüsünde ağırladı.

Özellikle okul dışında yapmış olduğu dersler hemen sonrasında okul içerisinde laboratuvar modeli derslikleriyle bir çok eğitimcinin beğenisi kazanan sosyal sorumluluk projeleriyle öğrencilerini hayata hazırlayıp ulusal bazda dikkat çeken okul, geçtiğimiz Nisan ayında da Keykubat Kariyer Günleri ile Alanya’da başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Emniyet Müdürü Alper Avcı,

Ağız Diş Sağlığı Başhekimi Elif Akçalıoğlu, Alanya Mimarlar Odası Başkanı İbat Bostancı gibi Alanya’nın önemli değerlerini kendi kampüsünde misafir ederek üç gün boyunca önemli bir etkinliğe imza atmıştı.

2018/2019 eğitim öğretim yılının sonunu da AKK bahar şenliği ile sonlandırdı.laaddin Keykubat Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Hüsniye K. Baysal “Yıl boyunca yapmış olduğumuz farklı ders metodları, sosyal sorumluluk projeleri, öğrencilerimizi hayatın her anlamında yetiştirdiğimiz çok güzel bir eğitim öğretim yılını tamamlamak üzereyiz. Bugün de 2018/2019 yılını güzel bir şekilde bitirmek için öğrencilerimiz ile beraber Bahar Şenliği konseptiyle The Vox grubunu misafir ettik.

Her sene gerek ulusal gerek yerelde farklı sanatçıları misafir ederek üniversitelerde yapılan bahar şenliklerinin daha mikro ölçekte okulumuz kampüsünde gerçekleştirdik. 2018/2019 eğitim öğretim yılı umarım tüm öğrenciler için güzel bir yıl olarak geride kalırken hafta sonu YKS sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.