banner113

ALANYA BELEDİYE PERSONELİNE ŞÜPHELİ PAKET VE ŞAHIS EĞİTİMİ

banner106

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline ‘trafik ve şüpheli paket-şahıs’ eğitimi verdiler.

ALANYA BELEDİYE PERSONELİNE ŞÜPHELİ PAKET VE ŞAHIS EĞİTİMİ
06 Ocak 2023 Cuma 12:41

banner108
banner238


Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri Alanya Belediye personeline eğitim verdi. Trafik Eğitmeni ve Bomba İmha Uzmanı ekipleri tarafından Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline ‘trafik ve şüpheli paket-şahıs’ eğitimi semineri düzenlendi.

Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitimde polis ekipleri, temizlik personeline bomba çeşitleri ve canlı bombalar ile ilgili geniş bilgiler verirken, terör örgütünün eylemlerine karşı personelin çok dikkatli olmalarını ve şüpheli gördükleri durumlarda hiç çekinmeden polisi arayarak bilgi vermelerini istedi. Uzmanlar bomba türleri ve biçimleri hakkında personele hazırlanan film ve gerçek olaylardan fotoğraflı örnekler de göstererek özellikle çöp kutularında bulabilecekleri bu tür ve benzeri maddelere karşı hemen 112 Acil Yardım hattını arayarak bilgi vermelerini istediler. Polisler ayrıca temizlik görevlilerine canlı bomba eylemcilerinin üzerinde giydikleri kıyafet örneklerinden yüzlerinin aldığı şekillere kadar birçok konuda bilgiler aktardılar.
Ekipler ayrıca temizlik işleri personeline trafik eğitimi verdiler. Trafikte uyulması gereken kurallar, yayaların ve araçların nelere dikkat etmesi gerektiği konularında detaylı bilgiler aktaran emniyet güçleri, belediye personellerinin trafik kurallarına riayet etmesinin çok önemli olduğunu dile getirdiler.


 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.