banner113

Alanya belediyesinden kırsala kesintisiz ulaşım!

banner106

Altyapıdan çevre düzenlemeye, yol ve kaldırım çalışmalarından cadde düzenlemeye kadar pek çok alanda çalışma yürüten Alanya Belediyesi, kırsalda özellikle ulaşım sorunu yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşların da imdadına yetişiyor.

Alanya belediyesinden kırsala kesintisiz ulaşım!
18 Ekim 2019 Cuma 15:13

banner108
banner238
PAŞAKÖY KUZYAKA MEVKİİNDE KERVAN DERESİNE 2X2 EBATLARINDA MENFEZ
Bu yönde yürütülen çalışmalarla Paşaköy Kervan deresine 2x2 ebatlarında menfez yapıldı.Kış aylarında derenin taşarak geçit vermediğini anlatan  Kuzyaka sakinleri, “ Artık bu menfezler sayesinde kesintisiz ve güvenli ulaşıma kavuşmuş olduk. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz”. diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Öte yandan Alanya Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Yol İnşaat Şefliğine bağlı ekipler  Muhmutseydi, Süleymanlar,Dereköy, Türktaş,Uşakpınar Mahallesinde keşif ve vatandaş talepleri doğrultusunda bu bölgelerin ulaşımını sağlayan yollarda dere geçişlerine büz koyma çalışmasını sürdürüyor.
TÜRKTAŞ – KOVALLAR MEVKİİNDE YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLARIN ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Çalışmalar kapsamında, ekipler Türktaş Mahallesi Kovallar Mevkiinde iki ayrı yaşlı ve engelli vatandaşasın evlerine giden yolu düzenledi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür eden yaşlı ve engelli vatandaşların yakınları, yol sorunu yüzünden çok sıkıntı çektiklerini belirterek, yollarının yapılması kendileri için çok önemli olduğunu söylediler. Ekiplerin bu yönde yürüttüğü çalışmalar diğer mahallelerde de devam ediyor.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.