banner113

Alanya belediyesinin yol çalışmaları sürüyor!

banner106

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara ulaşım rahatlığı ve güvenliği sağlamak için yeni yol çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Alanya belediyesinin yol çalışmaları sürüyor!
20 Ağustos 2021 Cuma 16:28

banner108
banner238


Doğu ve Batı Alanya'nın yanısıra şehir merkezinde de yol çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi ekipleri, Oba Mahallesi ile Karakocalı mevkii arasında 10 metre genişliğinde yeni bir imar yolunun açımına başladı. Bölgedeki çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden bölge sakinleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ettiler.
BAŞKAN YÜCEL, “ALANYA'MIZIN GELİŞİM POTANSİYELİNE GÖRE PLANLAMALARIMIZI YAPIYORUZ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada; “Alanya'da halkımızın ulaşım konforunu arttırmak amacıyla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda yeni bir imar yolunun imalatına başladık. Bölgenin çok üst düzeyde gelişim potansiyeli var. Bunu dikkate alarak tüm Alanya için planlamalarımızı ve hedeflerimizi belirliyoruz. Yollarımız halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

KALDIRIM ÇALIŞMALARI SUGÖZÜ’NDE DEVAM EDİYOR
Öte yandan kaldırım çalışmalarına da devam eden Belediye ekipleri, çalışmalarını Sugözü Mahallesi Tepe Caddesi’nde sürdürüyor. 30 metrelik yol kavşağından Sugözü ve Tepe Mahallesi istikametine ulaşımı sağlayan ana yolda devam eden çalışmaların Kocahasanlı mevkiine kadar devam edeceği bilgisini veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Daha önce Koacahasanlı ile Kurşunlu mevkiindeki okullarımızın bulunduğu kısma kadar kaldırım çalışmasını tamamladık. Şu an 30 metrelik yol kavşağından bu bölge arasında kaldırım çalışmamız devam ediyor. Çalışmamızın sonunda hem yayalar hem de araçlar için güvenli bir caddeyi hizmete sunmuş olacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi. 
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.