banner113

Alanya'da bıçaklı silahlı kavgaya 8 tutuklama

banner106

Alanya'Da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silah, bıçak ve sopalı kavgada 4’ü ağır, 14 kişi yaralandı. Olayla ilgili 8 şüpheli tutuklandı.

Alanya'da bıçaklı silahlı kavgaya 8 tutuklama
02 Nisan 2022 Cumartesi 15:36

banner108
banner238


Alanya Şekerhane mahallesinde daha önceden husumet bulunan aileler akşam saatlerinde bir araya gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle taraflar yanlarında getirdikleri silah, bıçak ve demir sopalarla birbirlerine saldırmaya başladı. 
Olayda yaralanan 14 kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilen 12 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 
Emniyetteki işlemlerinin ardından K.A, Z.A, K.A, M.A, A.A, S.A, A.A, B.A, M.A, ve A.A, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edildi. 
Küçük yaşta oldukları tespit edilen R.A. ve A.A, ise Emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, S.A ve M.A’nın durumlarının ağır olduğu ve hastanede tedavileri sürdüğü bildirildi. 
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri adli kontrol, diğeri ise savcılık tarafından serbest bırakılırken, 8 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.