banner113

Alanya'da bu sene 4'üncüsü yapılacak

banner106

Bu sene 4. kez düzenlenecek olan Alanya Ultra Trail Koşusu'nun basın tanıtım toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleşti. 

Alanya'da bu sene 4'üncüsü yapılacak
11 Mart 2021 Perşembe 11:17

banner108
banner238
Deniz-Güneş-Koşu ALANYA (Sea-Sun-Run ALANYA) sloganı ile 76, 48, 28 ve 17 km’lik 4 farklı parkurda 3 Nisan 2021 günü Merrell sponsorluğunda gerçekleştirilecek yarışlara, 20'nin üzerinde ülkeden 500’den fazla sporcu katılacak. Alanya'nın kalbinden başlayan uzun mesafe patika koşusu, tarihi dokular arasından tırmanarak, Yörüklerin izinden Toroslar'ın zirvesine ulaşacak. 

Etkinliğin tanıtım toplantısında konuşan Kaymakam Ürkmezer, "Bu tip uluslararası sportif faaliyetler Alanya'nın bir spor kenti olması yolunda çok önemlidir. 
Alanya 30 binin üzerinde yerleşik yabancının yaşadığı bir şehir. Bu kadar insanın gelmesiyle beraber Alanya’nın uluslararası kimliğine bir katkıda bulunuyorlar. Alanya insanların barış içinde ve huzur içinde yaşadığı huzurlu bir şehir. Amacımız katkı sağlamak. Tüm dünyada her gün gelişmekte olan spor turizmi faaliyetlerinin merkezi olarak kentimizi öne çıkarmak istiyoruz. Bunun için girişimlerde bulunuyoruz. Bu tür faaliyetlere destek vermeye devam edeceğiz" dedi.
Toplantı Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, organizatör Aydın Ayhan Güney, Yarış Direktörü Ahmet Aslan'ın bilgi vermesi ile sona erdi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.