banner113

Alanya'da büyük operasyon!

banner106

Alanya’da sahte belgelerle tapu dolandırıcılığı yaptığı iddia edilen 3 şüpheli, yapılan operasyonla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. 

Alanya'da büyük operasyon!
03 Mart 2021 Çarşamba 11:46

banner108
banner238

İddialara göre aracı vasıtasıyla 150 bin TL değerinde dükkan satın alacak olan M.Ş. isimli vatandaş, evrakları incelemek için Alanya Tapu Müdürlüğüne geldi. Yapılan incelemede, evrakların sahte olduğu görevli memurlar tarafından tespit edildi.
Hisseli tapuları sahte tapu senetleri düzenleyerek tam hisseli olarak göstermek suretiyle dolandırıcılık yapıldığının anlaşılması üzerine KOM Grup Amirliği ekipleri, pazartesi günü akşam saatlerinde harekete geçti. 
Ekipler yaptıkları teknik ve fiziki takipte şüphelileri Mahmutlarda olduğunu tespit etti. Mahmutlar Mahallesi’nde şüpheli M.O. ve O.A.’nın bir araçla gelerek tapuyu M.Ş.’ye sahte evrakla devredeceği sırada baskın düzenledi. 
Baskında 2 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda ise 38 adet te sahte tapu senedi ile 15 adet sahte tapu senedi yapımında kullanıldığı değerlendirilen gerçek tapu senetleri, laptop, 2 flaş diskte ele geçirildi. 

Olayla ilgili bir süre sonra M.F.Ş. KOM tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki 2 gün süren işlemlerinin ardından 3 şüpheli bu sabah adliyeye sevk edildi. 

Diğer yandan soruşturmayı derinleştiren ekipleri, bu kişilerin daha önceden sattıkları 1 milyon 300 bin TL değerinde 10 ayrı mülkü de incelemeye aldı.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.