banner113

ALANYA'DA GAMZE YAĞLIOĞLU'NUN İNTİHAR ETMEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN BALKONDAN İTİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

banner106

Alanya'da 24 Kasım 2021'de oturduğu apartmanın 6'ıncı katından düşerek ölen henüz bir yıllık evli Gamze Yağlıoğlu'nun intihar ettiği öne sürülmüştü. Ancak genç kadının eşi tarafından balkondan itildiği ortaya çıktığı iddia edildi. 

ALANYA'DA GAMZE YAĞLIOĞLU'NUN İNTİHAR ETMEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN BALKONDAN İTİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI
25 Kasım 2022 Cuma 16:35

banner108
banner238

İDDİANAMEDE ÇARPICI DETAYLAR
Savcı, Yağlıoğlu ile ilgili hazırladığı iddianamede çarpıcı detaylara yer verdi. Gamze'nin saat 20:52:03 saniyesinde bahçe duvarına düştüğü, eşi Alper'in saat 20:53:42 saniyesinde site giriş kapısından dışarı çıktığı, düşme anı ile şüphelinin çıkış anı arsında 1 dakika 39 saniye fark bulunduğu, şüphelinin Gamze'nin düştüğünden haberinin olmadığını söylese de Gamze'nin düşmesi ile birlikte olay yerini tesadüfen terk etmesinin hayatın olağan akışına aykırı olduğu belirtildi.
DNA PROFİLİ UYUŞTU
Ayrıca kadının tırnaklarından alınan örnekler ile şüphelinin DNA profilinin uyuştuğunada iddianamede yer verildi. Gamze'yi balkondan aşağıya iterek öldürdüğü, sonrasında suçu üzerinden atmak için evden çıktığı, kısa bir süre sonra geri geldiği, geldikten yaklaşık 6 dakika sonra Gamze'nin cesedinin yanına gittiği belirtildi.
ELİYLE KOYMUŞ GİBİ BULDU
Eşi Alper Yağlıoğlu'nun daireye çıkış, daireden iniş ve cesedin bulunduğu yeri eliyle koymuş gibi bulmasının 6 dakika içinde olmasının mümkün olmadığı ortaya çıktı.
SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Yaklaşık bir yıldır tutuklu bulunan Alper Yağlıoğlu ise verdiği ifadelerde eşinin intihar ettiğini belirterek kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.