banner113

Alanya'da kaçakçılığa geçit yok!

banner106

Kepez, Alanya ve Manavgat ilçelerinde gerçekleştirilen 3 farklı operasyonda binlerce kaçak parfüm, sigara ve tütün ele geçirildi.

Alanya'da kaçakçılığa geçit yok!
23 Ağustos 2020 Pazar 20:15

banner108
banner238
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde ilimiz genelinde kaçakçılık faaliyetlerinde bulunan kişi ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalar sürüyor. 
Antalya Emniyet Müdürlüğünden şu açıklama yapıldı
Kaçak getirilen parfümlerin turizm açısından gelişmiş ilçelerinde turistlere pazarlandığı, yine Kepez ilçesinde bir depoda sigara üretimi yapılarak tütüncülerde halkın ulaşımına sunulduğu tespit edilmesi üzerine 17 Ağustos günü ilimiz Kepez, Alanya ve Manavgat İlçelerinde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda;  
 
-    (2817) adet gümrük kaçağı parfüm,
-    (10.840) adet makarona basılmış sigara, 
-    (19.600) adet boş makaron,
-    (190) mükerrer kullanım amacıyla biriktirilen orjinal TAPDK bandrolü, 
-    (55) kilogram nargile tütünü,
-    (25) kilogram tütün ele geçirilmiştir.

 
Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden olaylarla ilgili olarak yakalanan (5) şahıs hakkında “5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet” suçundan adli işlem yapılmıştır.   
            
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokan ürünleri yurda kaçak yollarla getirerek pazarlayan, bu şekilde Devleti vergi yönünden zarara uğratan ve insan sağlığı ile oynayan kişi ve organizasyonlara yönelik ilimiz genelinde çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.