banner113

Alanya'da kasım ayında deniz keyfi

banner106

Yurdu etkisi altına almaya başlayan soğuk hava ve yağışlar birçok bölgede hayatı olumsuz etkilerken, hava sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Alanya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. 

Alanya'da kasım ayında deniz keyfi
13 Kasım 2018 Salı 16:40

banner108
banner238
Alanya'da kasım ayı ortalarına gelinmesine rağmen yazdan kalma günler yaşanıyor. Tatilciler sıcak havanın tadını yüzerek ve güneşlenerek çıkarıyor. Hava sıcaklığının 24, deniz suyu sıcaklığının 23.4, nem oranının yüzde 47 ölçüldüğü ilçede güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, soluğu dünyaca ünlü Damlataş, Kleopatra ve Keykubat plajlarında alarak denize girdi. 
PERŞEMBEYE KADAR DEVAM EDECEK
Bazı turistler ise kumlara kendilerini atıp güneşlenirken müzik dinleyerek kitap okudu. Sahilde yürüyen çiftler, deniz yataklarıyla açılarak güneşlenen turistler ve kumsalda oynayan küçük çocuklar ise renkli görüntüler oluşturdu. Plajda uçuşan güvercinler ise turistlerin ilgi odağı oldu. Bazı tatilciler ise teleferiğe binerek Alanya'nın doğal güzelliklerinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Meteoroloji yetkilileri, sıcak havanın perşembe gününe kadar devam edeceğini kaydetti.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.