banner113

ALANYA'DA KEDİ VE KÖPEK SAHİPLERİNİN DİKKATİNE. MÜDÜR BİR KEZ DAHA HATIRLATTI. BU UYARIYI DİKKATE ALIN!

banner106

Tüm ülke genelinde evcil hayvanlara çip taktırma işleminin son bulmasına günler kaldı. İlçe Tarım Müdürü Rüzgar ise, Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü’nde çip taktırma işleminin yapıldığının bir kez daha hatırlattı.

ALANYA'DA KEDİ VE KÖPEK SAHİPLERİNİN DİKKATİNE. MÜDÜR BİR KEZ DAHA HATIRLATTI. BU UYARIYI DİKKATE ALIN!
22 Aralık 2022 Perşembe 09:01

banner108
banner238

Evcil hayvanlara çip taktırma tarihinde sona yaklaşılıyor. Son tarihin 31 Aralık 2022 olduğunu belirten Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar vatandaşlara seslendi. Küçükbaş büyükbaş hayvanlarda olduğu gibi evcil hayvanları da artık kayıt altına aldıklarını ifade eden Rüzgar, “Pet hayvanlarımıza da çip takıyoruz ve kimliklendiriyoruz. Ben buradan bütün kedi köpek sahiplerine sesleniyorum. 31 Aralık 2022 tarihine kadar süre var” dedi.
Müdür Rüzgar, “Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce biz bütün hayvanları kayıt altına almaktayız. Büyük ve küçükbaş hayvanlarımıza çipli küpe takıyoruz. Hayvanlarımızı kayıt altına almakta, sağlıklarını kontrol etmekte, hem de doğumlarını takip, ilaç ve hastalıklarını takip noktasında hayvan kayıt sistemlerimizi takip ediyoruz. Bu süreçte pet hayvanlarımıza da çip takıyoruz ve kimliklendiriyoruz. Ben buradan bütün kedi köpek sahiplerine sesleniyorum. 31 Aralık 2022 tarihine kadar süre var. Çip taktırmak kimliklendirmek isteyen vatandaşlarımızı ilçe tarım müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi.-
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.