banner113

Alanya'da müteahhitler kadar Emlakçılarda acilen disiplin altına alınmalı!

banner106

Alanya Belediye Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi Yılmaz BAĞIŞLAR Alanya'da müteahitler kadar emlâkçıların da belirli bir disiplin altına alınması gerektiğini vurguladı.

Alanya'da müteahhitler kadar Emlakçılarda acilen disiplin altına alınmalı!
13 Haziran 2022 Pazartesi 19:29

banner108
banner238

 
Bir çok emlâk işi yapan kişinin kayıt vs. olmadan evinden bile ülkeyi pazarlamaya çalıştığını söyleyen Bağışlar" Emlâk işi yapanlar da en az müteahitler kadar disiplin altına alınmalıdır" görüşünü paylaştı.
Aynı zamanda Mahmutlar ' da müteahhitlik yapan Bağışlar " Emlak sektöründe kimin eli kimin cebinde belli değil, adam bir masa iki sandalye emlâkçı olmuş, Alanya'da kiralık veya satılık, her daire %90 emlâkçılardan geçiyor, kimisi yalan dolan söylüyor, kimisi tefeci olmuş, en az müteahitler kadar emlâkçıların da disiplin altına alınması gerekiyor. Bir çok kişi de istihdam dışı çalıştırılıyor" dedi.
Bağışlar' ın tweet'leri şöyle
1) Alanya emlâk & inşaat sektöründe görünen o ki; '' çok yoğun " çalışan emlâk firmalarının, tıpkı müteahitler gibi belirli disipline alınması gerekiyor.
Yoksa,işini doğru dürüst yapmaya çalışan emlâkçı arkadaşlara bir kısım kendini bilmez, çok zarar veriyor 
2) Alanya' da kiralık veya satılık, yabancı uyruklu vatandaşların büyük oranda ilk muhatabı emlâk işi yapan arkadaşlar oluyor. İşini harikulade yapan profesyonel emlâkçı arkadaşlar memleketimizi iyi temsil ederken, bir kısım menfaat düşkünü,sizleri ve bizleri yanlış yere koyuyor.
3) Peki ne için ? Daha çok kazanmak ve bir an önce köşeyi dönmek için .
15 yıllık mühendisim adam bir yalanla bir haftada benim 15 yıldır doğru dürüst kazanamadığımı kazanıyor 

4) Senin memleketine iyi veya kötü yabancı uyruklu vatandaşları sokan da , tefecilik ve yalan dolan da dahil bu memleketi iyi veya kötü yabancı plakalara teslim eden de %90 emlâk işi yapan arkadaşlar dır.
İşini iyi yapanlara selâm olsun
5) Bu arada ofislerinde neyüdüğü belirsiz, istihdam dışı sigortasız çalışanlar da var.
Bu istilaya dur demek için emlâkçı arkadaşlardan başlayalım, müteahitlerden değil.

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.