banner113

Alanya'da sevgilisini darp etti!

banner106

Alanya'da sevgilisini darp ve gasp ettiği iddia edilen şahıs yakalandı. Şahıs, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’nde işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Alanya'da sevgilisini darp etti!
29 Aralık 2021 Çarşamba 09:01

banner108
banner238

İddialara göre olay Alanya'nın Kadıpaşa Mahallesi Menekşe Sokak’ta meydana geldi. Adreste ikamet eden anne M.T ve kızı A.T., ile eve gelen sevgilisi K.M.Ö. arasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmada şüpheli K.M.Ö. önce sevgilisi A.T.’yi darp etti daha sonra ise cep telefonlarını alarak uzaklaştı. Darp edilen A.T. ise hastanede tedavi altına alındı.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince mağdur anne ve kızı koruma altına alındı. Şüpheli K.M.Ö. polisin titiz çalışması sonrası çarşı içinde yakalanarak gözaltına alındı. K.M.Ö. sevk edildiği nöbetçi mahkemece darp, tehdit, hakaret ve gasp suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Mehmet AL-Gerçek Alanya Gazetesi

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.