banner113

Alanya'da silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı

banner106

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Dinek Mahallesi'ndeki restoranda meydana geldi. 

Alanya'da silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı
02 Nisan 2019 Salı 14:01

banner108
banner238
İddialara göre Taner D. ve Yunus D. geldikleri restoranda Hayrettin Süvari'ye henüz bilinmeyen nedenle pompalı tüfekle ateş açtı. Hayreddin Süvari göğsüne isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralandı. Olayı haber alıp gelen Hayrettin Süvari'nin kardeşi Şükrüllah Süvari de kavgaya dahil oldu. Tarafların birbirine silahla ateş etmesi sonucu Şükrüllah Süvari ile Taner D. yaralandı. Yunus D. ise olay yerine gelen İsmail Z. ile otomobille kaçtı.
AMBULANS SEVKEDİLDİ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede Hayrettin Süvari'nin yaşamını yitirdiği belirlenirken, yaralılar Şükrüllah Süvari ile Taner D. ambulansla ilçedeki özel hastaneye sevk edildi.
KAÇTILAR
Polis, kaçan Yunus D.'nin 'tehdit', 'kasten yaralama' ve 'genel güvenliğin tehlikeye sokulması', İsmail Z.'nin de 'kasten yaralama' suçundan çok sayıda kaydı olduğunu belirledi. Şüphelilerin kaçtığı otomobili Hacımehmetli Mahallesi'nde terk edilmiş halde bulan polis, olayda kullanılan pompalı tüfeği de araçta ele geçirdi. Polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.