banner113

Alanya'da uyuşturucu operasyonu

banner106

Alanya'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda üzerinde Skunk maddesi ele geçirilen iki kişi hakkında işlem yapılarak serbest bırakılırken, iş yerinde yapılan arama sonucu bir miktar esrar, Skunk maddesi ve metanfetamin ele geçirilen bir kişi de savcılığa sevk edildi.

Alanya'da uyuşturucu operasyonu
10 Kasım 2020 Salı 09:22

banner108
banner238
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. 
Bu çalışmalar kapsamında polis ekiplerin Şekerhane Mahallesi Fakılar Sokak üzerinde bulunan işyerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini aldı. 

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Şekerhane Mahallesi Tevfikiye Caddesi üzerinde durdurulan M.Y. ve B.Ç. isimli şahıslardan M.Y. isimli şahsın üzerinde 4,26 gram Skunk maddesi ele geçirdi.
Sonrasında alınan arama kararına istinaden M.B. isimli şahsın işyeri adresinde yapılan aramada 27,50 gram Skunk maddesi ele geçirildi.
Saray Mahallesi Hacıhamdioğlu Caddesinde M.B'nin ikamet ettiği evde yapılan aramada ise 90 gram Skunk maddesi, 4 parça halinde olmak üzere toplamda 61,80 gram Toz Esrar maddesi, 2 parça halinde olmak üzere toplamda 28,72 gram Kubar Esrar maddesi, saksıya dikili halde 20 cm uzunluğunda 1 kök Skunk maddesi ve 0,20 gram Metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı gereği M.Y. ve B.Ç. isimli şahıslara Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan ikmalen işlem yapılarak serbest bırakıldı.

M.B. isimli şahsa ise Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapılmış olup şahıs ise emniyetteki işlemlerinin ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.