banner113

Alanya'da uyuşturucu ticaretinde kan aktı! Taraflar birbirlerine silah çekti!

banner106

Alanya Emniyet Müdürlüğü, saat 01:30 sıralarında Cikcilli Mahallesi civarında bir evden silah sesleri geldiğinin ihbarı gelmesi üzerine ekipler söz konusu adrese gittiler.

Alanya'da uyuşturucu ticaretinde kan aktı! Taraflar birbirlerine silah çekti!
22 Ekim 2020 Perşembe 12:28

banner108
banner238

Daha önce aralarında uyuşturucu satışından dolayı husumet bulunan şahısların çatıştığı anlaşılmış ve F.D isimli şahısın ayağından silahla vurulduğu görülü. 

Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu olaya karışan H.D, i.A ve Y.Ş isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.  i.A isimli şahısın olayda kullanmış olduğu pompalı tüfek olay yerine yakın bi yerde bahçede gömülü vaziyette bulundu. Adliyeye çıkartılan i.A mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Olayın karşı tarafı olan ve F.D isimli şahısı silahla yaralayan O.S isimli şahısın Cikcilli Mahallesi civarında bir evde sakladığı bilgisine ulaşan Asayiş Büro Amirliği ekipleri bilinen adrese baskın düzenledi. O.S isimli şahıs olayda kullanmış olduğu tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. 
Ayrıca evde yapılan aramada çeşitli miktarda uyuşturucu maddeler ve hassas terazi bulundu. 
O.A isimli şahısın Manavgat ilçesinde cok sayıda olaya karıştığı tespit edilmiş, kullanmış olduğu motosikletin de çalıntı olduğu belirlenmiş, işlemlerin ardından motorsiklet sahibine teslim edilmiştir.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.