banner113

Alanya Ela Bebeğe umut olacak!

banner106

ALANYA’DA yaşayan Nuray ve Hayrullah Ünal çiftinin ikinci çocuğu olan 6 aylık Ela bebek için geçtiğimiz aylarda SMA Tip 1 tanısı konmuştu. Tanı konmasının ardından Ela Bebeğin tedavisi için yardım kampanyaları da başlatıldı.

Alanya Ela Bebeğe umut olacak!
02 Nisan 2022 Cumartesi 15:48

banner108
banner238

Son olarak geçtiğimiz yıl SMA Tip 2 hastalığıyla mücadele eden Ahmet Bebeğin Anadolu Hastanesi Kavşağı, Tarık Dondurma yanında bulunan ‘Umut Odası’ şimdi de Ela Bebeğe ‘Umut Odası’ olması için hazırlandı. Ramazan Ayı’nda herkesin yardımlarını beklediklerini belirten baba Hayrullah Ünal, “Burası Ahmet Bebeğin umut odasıydı. Şuanda da Ela Bebeğin umut odası oldu. Tüm vatandaşlarımızdan Ramazan Ayı’nda yapacakları zekatını, fitresini ve hayırlarını Ela Bebek için bekliyoruz. Umut odamız iftarlardan sonra da sürekli açık olacaktır. Anadolu Hastanesi Kavşağı Tarık Dondurma yanında olan umut odamıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
‘ELA DAHA FAZLA ACI ÇEKMESİN’
“Kımızın daha fazla acı çekmesine dayanamıyorum” diyen anne Nuray Ünal, “Herkesin desteğine ve yardımlarına ihtiyacımız var. Kızımın her geçen gün hastalığı kötüye doğru gidiyor. Allah rızası için herkesin yardımlarını, dualarını bekliyoruz. Geçen yıl Ahmet Bebeğimizin kampanyası yüzde 100 tamamlanarak tedaviye uğurlanmıştı. İnşallah Ela Bebeğin de aynı şekilde kampanyası tamamlanarak tedaviye uğurlanır. Kampanyamız şuan da yüzde 6-7 civarında inşallah yüzde 100 olduğu günleri görürüz. Bu mübarek ayda vereceğiniz yardımlar, bağışlar bir bebeğin nefesi olacak. Benim kızım da hayatta kalsın. Her çocuk gibi oyunlar oynasın istiyorum. Artık burası Ela’nın umut odası, Ela’nın umuduna umut katmak isteyen herkesi umut odasına bekliyoruz. Bir anne olarak herkese sesleniyorum” diye konuştu.

‘ALANYA’YA GÜVENİYORUM’
Tüm Alanya’ya seslenen dede Hüseyin Ünal da, “Alanya halkının bizlerin yanında olduklarını hissetmemiz bile bizim için umuttur. Bu umut odasında Ela için gece gündüz bekleyeceğiz. Herkesten yardımlarını bekliyorum. Özellikle yetkililerden. Ben Ela Bebeğin dedesi olarak umudum var. Alanya halkı, Ahmet Bebeğe destek oldukları gibi Ela Bebeğe de destek olacaklardır. Alanya’ya güveniyorum” ifadelerini kullandı. Ela Bebeğin Umut Odası’nda Ahmet Bebeğin yardım kampanyalarında isminden sıkça söz ettiren ve kampanyanın kahramanları arasında bulunan Cemile Pehlivan’ın da olacağı öğrenildi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.