banner113

ALANYA L TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

banner106

“Peygamberimiz, Cami ve İrşat” temasıyla kutlanmakta olan 1-15 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Alanya Müftülüğü tarafından Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda Mevlid-i Nebi Programı düzenlendi.

ALANYA L TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI DÜZENLENDİ
10 Ekim 2022 Pazartesi 16:15

banner108
banner238

Cezaevinde görevli Din Görevlisi Muharrem Duvan ve Cezaevinde düzenlenen Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması’nda birinci olan Hükümlü Hasan Çetin’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda din görevlileri Aykut Gök ve Abdulkerim tarafından musiki dinletisinin yanı sıra ilahi ve kasideler seslendirildi. 

"Peygamberimiz, Cami ve İrşat’’ konulu videonun izlenmesinin ardından ise Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından erkek hükümlülere; ADRB Koordinatörü Vaiz Fatma Türkben tarafından ise kadın hükümlülere  “Mevlid Kandili” ve “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu konferans verildi.
Uzman Vaiz Fatih Harmancı, Manevi Rehber Ayşe Güllü ve Din Görevlisi Muharrem Duvan tarafından organize edilen program iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.