banner113

Alanya'yı üzen kaza!

banner106

Alanya'da meydana gelen trafik kazada bir araç 250 metrelik uçurumdan yuvarlanırken, 1 kişi öldü bir kişiyse ağır yaralandı

Alanya'yı üzen kaza!
05 Nisan 2020 Pazar 11:57

banner108
banner238

Deretürbelinas Mahallesi, Susuz Yayası yolunda sabaha karşı trafik kazası meydana geldi. Abdurrahman Alaettinoğlu’nun (39) kullandığı 07 NA 2277 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle uçuruma yuvarlandı.
Kazayı fark eden vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, jandarma, itfaiye ve AKUT ekibi sevk edildi.
250 metre aşağı yuvarlanan aracın yanına inen ekipler, yaptıkları incelemede otomobildeki Bahri Şenli’nin (24) hayatını kaybettiğini ve sürücü Abdurrahman Aleattinoğlu’nun ağır yaralandığını belirledi.
Ekipler, Şenli’nin cansız bedenine aracın bulunduğu yerden biraz daha aşağıda, otomobil sürücü Aleattinoğlu’na ise yaralı olarak araca yakın bir yerde buldu.
Yaralı Aleattinoğlu bulunduğu yerden çıkarılarak ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Kazada hayatını kaybeden Şenli’nin cenazesi ise savcılığın incelemesinin ardından Alanya Belediye morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.