banner113

ALANYA ZABITASI BULDUKLARI CÜZDANLARI SAHİPLERİNE TESLİM ETTİ

banner106

Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri, bulunan veya birime teslim edilen cüzdan, çanta vb. eşyaları emniyet güçleriyle ortaklaşa çalışarak sahiplerine ulaştırıyor.

ALANYA ZABITASI BULDUKLARI CÜZDANLARI SAHİPLERİNE TESLİM ETTİ
06 Ocak 2023 Cuma 15:22

banner108
banner238


Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kaybolan eşyaların sahiplerine ulaşarak teslim ediyor. Ekipler, tatile gelen veya şehirden taşınan vatandaşlara da ulaşarak eşyalarını kargo yoluyla kendilerine gönderiyor. Bu kapsamda cüzdanları bulunan ve içerisinde kimlik, pasaport, kredi kartı vb. önemli evraklar olan cüzdanlar sahiplerine ulaşılarak evlerine teslim edildi.

“ZABITA EKİPLERİ SAYESİNDE BÜYÜK BİR SIKINTIDAN KURTULDUK”

Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri telefon ile ulaştıkları cüzdan sahiplerinin evine giderek kendilerine teslim ettiler. Ayşe ve Hollanda vatandaşı Anthonie Van Dalen çifti cüzdanlarına ulaştıkları için büyük mutluluk yaşadılar. Anthonie Van Dalen’e ait olan cüzdan içerisinde bulunan pasaport vb. evraklar nedeniyle kendileri için büyük önem arz ettiğini belirten Ayşe Van Dalen; “Hollanda’da bu tip kayıp evrak işleri büyük sıkıntıya yol açıyor. Eşim de pasaport ve kimliğini iptal ettirmek için görüşmeler gerçekleştiriyordu. Alanya Belediyesi Zabıta ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok büyük bir sıkıntıdan kurtardılar.”

Cüzdanını teslim alan bir başka vatandaş Pelin Demir de zabıta ekiplerine teşekkürlerini iletti.

CÜZDANI KARGOYLA TESLİM ETTİLER

Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri, şehirden ayrılan Ahmet Karadeniz’e telefon yoluyla ulaşarak adres bilgilerini aldı. Kargoya giden ekipler, cüzdanı teslim ederek Antalya’da bulunan vatandaşa postaladı.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.