banner113

Alanyalı Avukatın büyük başarısı!

banner106

Ağustos ayında, Çanakkale'de Panama bandıralı gemide bulunan piyasa değeri yaklaşık 50 milyon TL olan kokain gerekçesiyle tutuklanan denizciler serbest kaldı.

Alanyalı Avukatın büyük başarısı!
18 Ocak 2021 Pazartesi 12:28

banner108
banner238

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, geçtiğimiz yıl ağustos ayında Panama bandıralı ''Frontier Falcon'' isimli ve 292 metre uzunluğundaki geminin karina (omurga) bölümünün dış tarafına sonradan monte edilen tankta piyasa değeri 50 milyon lira olan 25 kilogram kokain ele geçirilmişti.

Yapılan operasyon neticesinde tutuklanan Filipin uyruklu geminin kaptanı A.C.C., ikinci kaptanı J.P.O., başmühendis G.P.A. ile diğer şüpheliler M.K., S.Ö., R.K. ve M.E.V. soruşturma aşamasında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 


Türkiye’nin önde gelen deniz hukuk bürolarından olan Esenyel Partners Hukuk Bürosu’ndan Alanyalı Av. Burak Kurtçepe kesinlikle masum olduklarına inandıkları denizciler için dosya üzerinde çok yoğun mesai harcadıklarını ve netice olarak Biga Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklu denizcilerin yurtdışına çıkış yasağı kararı ile serbest bırakıldığını aktardı.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.